Queeni ja Adam Lamberti kontsert toob kaasa liiklusmuudatusi

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluväljaku plaan Queeni kontserdi ajal
Lauluväljaku plaan Queeni kontserdi ajal Foto: FBI

Seoses QUEENi ja Adam Lamberti kontserdiga Tallinna Lauluväljakul pühapäeval, 5. juunil muudetakse Tallinnas liikluskorraldust. Külastajaid palutakse kontserdile tulla ühistranspordiga või jalgsi. Parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses on piiratud. Korraldajad paluvad külastajatel pöörata tähelepanu ka ürituse ohutuse tagamise nõuetele.

Narva maantee - Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul on sõidukitele peatumine ja parkimine keelatud ning liikumiskiirust piiratud 30 km/tunnis. Juhtidel palutakse järgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid.

Alates põhapäeva hommikust on keelatud peatumine ja parkimine Lauluväljakut ümbritsevatel aladel - Lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal, Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul, Valgel tänaval ning osaliselt Smuuli teel Narva mnt ja Liikuri tn vahelisel lõigul. 5. juuni päeval suletakse tavaliiklusele ligipääs ka Joa, Oru, Kuristiku tänavatele ning juurdepääs ka Lauluväljaku Mere värava esisele alale.

Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning piiratud ulatuses ka Smuuli teel.

Kontserdile oodatakse palju fänne väljaspool Tallinna ja välismaalt, kes ei pruugi pealinna tänavatel kõige paremini orienteeruda, seetõttu palutakse sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik. Kõikidel Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.

Tallinna Lauluväljak avab väravad 5. juunil kell 16.00. Publikule on avatud Mere, Oru ja Mäe väravad. Seoses suure hulga külastajatega võib piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega.

Jalgrattaparkla asub Mere väravate juures, see on tasuta ja üldvalvega. Ratastoolis inimestele on kontserdi jälgimiseks eraldatud spetsiaalne ala Tuletorni poolsel invatribüünil.

Kontserdile ei pääse vihmavarjude, foto-, audio- ja videosalvestustehnika (va. mobiiltelefonid ja seebikarbid), oma söögi ja joogi, vilkuvate laserpulkade, tuli- ja külmrelvade, pürotehnika, rulade, jalgrataste ja lemmikloomadega. Kontserdile ei lubata ka tugevas joobes, agressiivselt käituvaid või teisi häirivaid isikuid.

Rokkmuusika legendaarseim bänd Queen koos Adam Lambertiga esinevad 5. juunil Tallinna Lauluväljakul. Kontserdi erikülalistena astuvad lavale kodumaine The Princes ja Londonist pärit Electric Pyramid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles