Inimsööjad ja kiimalised intellektuaalid

Jüri Pino
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cronenberg "Hävitatud"
David Cronenberg "Hävitatud" Foto: Raamat

Nemad ütlesid, et kultusrežissööri raamat ja mõni mees kukkus kohe kummuli. Teadmised maailma kinost nii nõrgad, et tuli küsida, et mille poolest siis kultus. Ei teadnud, ei teadnud, tuhk pähe, rõivad ribadeks, kahetsema, kahetsema, mea culpa, mea maxima culpa.

Selleks on issand interneeduse välja mõelnud, et turakad saaksid teeselda, nagu nad teaksid midagi.

Oma sügavaks üllatuseks avastas mõni mees, et on isegi kultusrežissööri filmi näinud. «Kärbes» nimeks ja igavesti vinge Jeff Goldblum peaosas. Hästi hirmus, aga võluv film kah, kuis tarkur leiutab masina, mis võtab su juppideks ja paneb teises kohas uuesti kokku, nii et hetkeline rändamine Ast Bsse võimalikuks saab. No ja eksib kord masinasse koos Goldblumiga üks kärbes, tuim masin võtab mõlemad juppideks ja paneb uuesti kokku. Ehk siis Goldfly tuleb välja ja filmi jooksul läheb aina koledamaks ja koledamaks inimkärbseks. Kultus siis kultus, igal juhul hea film oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles