Selfid klassikutega

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannap
Rein Rannap Foto: Talvejazz

Sel reedel tuleb festivalil Klaaspärlimäng esitusele Rein Rannapi kontsert «Selfid klassikutega», mis ühendab endas tuntud heliloojate kõige kuulsamad lood Rein Rannapi seades.

Rein Rannap on üks kolmest tipp-pianistist, kes esinevad ainulaadesel klaveri-maratonil. Oma eripalgelised kavad esitavad ka Sten Lassmann ja Age Juurikas.

«Selfid klassikutega» kavas on eranditult muusikapärandi kullafond: Joaquín Rodrigo «Concierto de Aranjuez», Ludwig van Beethoveni «Für Elise», Camille Saint-Saënsi

«Luik» süidist «Loomade karneval», Johannes Brahmsi «Ungari tants nr 5», Wolfgang Amadeus Mozarti «Rondo alla Turca” («Türgi marss»), Johann Sebastian Bachi «Bachissimo!», Johannes Brahmsi «Hällilaul», Maurice Raveli «Boolero», Nikolai Rimski-Korsakovi «Kimalase lend». Lisaks saab kuulata ka Rein Rannapi enda «O Sole mio fantaasiat».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles