Hedvig Hanson: Kassipildid koguvad oluliselt rohkem laike kui džässmuusika (1)

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedvig Hanson
Hedvig Hanson Foto: Eero Vabamägi

Ma postitan oma Facebooki artistilehele foto kassist ja see saab kuussada laiki, minu uue loo video kogub neid aga heal juhul viiskümmend, muigab laulja Hedvig Hanson, kes alustas möödunud nädalavahetusel Hiiumaal Orjaku külamajast ringreisi «Ilus elu mere ääres». 

«Ometi on seal koos minu loomingu austajad. See on aja märk, et kõike on nii palju ja inimesed on küllastunud, ei jaksa kõigesse süveneda. Nupulevajutuse saab kiiresti teha. Pildiga saad ju kohe kõik, mis vaja, kätte. Püüan ise rõhuda sisulisele, kuigi saan aru, et väline on artistile tähtis.»

Idee anda kontserte mereäärsetes sadamakohvikutes, rannarestoranides ja kuursaalides on kantud merekultuuriaastast. Hanson võttis ühel ilusal päeval kodumaa kaardi ette ja seda uurides valis välja kohad, kus ta lõunaeestlasena varem pole käinud, aga kuhu kindlasti sooviks sattuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles