Auto ühiskasutus Ameerika esileedi ja popstaaridega

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Ameerika saatejuhi James Cordeni sketšid, kus ta sõidab kuulsustega mööda Los Angelest ringi ja laulab nendega raadiost tulevate hittide järgi, on saavutanud maailmas tohutu populaarsuse. Koomikuga on ühte autosse hüpanud nii laulja Adele, ansambel Red Hot Chilli Peppers, näitlejad Julia Roberts ja George Clooney kui ka Ameerika esileedi Michelle Obama.

Tegemist on sketšidega, mis on Cordeni hilisõhtuse jutusaate The Late Late Show with James Corden üks osa. See, et autokaraoke videod (Carpool Karaoke) on kogunud niivõrd palju vaatamisi, on tegelikult üllatav. On ju sketšide ülesehitus ja idee naeruväärselt lihtne.

Kõige menukam on seni olnud Cordeni video koos Briti lauljanna Adelega. Tegu on lausa enim vaadatud videoklipiga hilisõhtuste jutusaadete ajaloos. Kahe kuuga kogus video üle 90 miljoni vaatamise. Tänaseks päevaks on videot vaadatud pea 120 miljonit korda (video avaldati jaanuaris).

Sketšide tohutu populaarsuse eest räägib ka see, et kolm päeva tagasi ostis Apple õiguse Carpool Karaoke seeriale. Kuuldavasti toodetakse Apple’i muusikakeskkonna jaoks 16 Carpool Karaoke episoodi.

Vaata Cordoni lõbusat sketši koos Adelega:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles