Lasnamäel «avab uksed» tasuta vabaõhukino

Aurelia Aasa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LasnaKino 2015.
LasnaKino 2015. Foto: MTÜ Lasnaidee

Лаsnaфest on esmakordselt Lasnamäel toimuv minifestival, mis ühendab endas MTÜ Lasnaidee senised tegemised veelgi lahedamas elemendis. Programm koosneb välikinost ja meeleolukast piknikust. Festival leiab aset 25-27.augustil Lasnamäe eri paigus.

LasnaPiknik on juba kolmandat aastat aset leidev suvesündmus MTÜ Lasnaidee tiimi poolt kõikidele Lasnamäe sõpradele. Sel aastal toimub piknik Lasnamäe kohalikus oaasis ehk imekaunis Pae pargis 27. augustil, algus kell 16.00. Pikniku raames toimub ka kirbuturg, kuhu kõigil soovijail on võimalus müüma või vahetama tulla enda kappidest üle jäänud riideid, mänguasju, raamatuid, nõusid ja palju muud (vajalik eelregistreerimine). LasnaKirbuka üheks oluliseks osaks on heategevuslikus korras riiete ja mänguasjade kogumine neile, kes neid väga vajavad. Selleks, et annetatud esemed jõuaksid õigesse kohta, teeme koostööd heatagevuslike organisatsioonidega.

LasnaKino filmiprogramm on mitmekesine ja kaasaegne, valiku seas on tunnustatud Eesti filmiteosed. Filmivaatamisele eelneb avalik arutelu (kestusega 45 minutit) filmitegijate ja asjatundjate osalusel. Mugavaks filmielamuseks võta kaasa istumisalus või tool, pleed või padi vms.

LASNAKINO PROGRAMM:

Neljapäev, 25. august 20.30

«Seenelkäik»

2012, režissöör Toomas Hussar

Toimumiskoht: Vikerlase park, Kalevipoja 2 maja taga

Reede, 26. august 20.30

«Ma ei tule tagasi»

2014, režissöör Ilmar Raag

Toimumiskoht: Kivila park, Kivila 42 maja taga

Laupäev, 27. august 20.30

«Suur-Sõjamäe»

2013, režissöör Aljona Suržikova

Toimumiskoht: Kumu kunstimuuseumi sisehoov, Weizenbergi 34 / Valge 1

Lisainfo leiab siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles