Galerii: Eesti tippkoomikud korraldasid suurejoonelise naljaõhtu (1)

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimus Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Huumoritunnel, kus astusid riburadapidi üles tuntud eesti näitlejad ja koomikud. Igaüks neist oli laval maksimaalselt kümme minutit, et pakkuda publikule parimat huumorit.

Huumoritunnel on justkui Jõulutunnel, kus kogutakse ülla eesmärgi nimel raha, erinevus seisneb siiski selles, et Huumoritunnelis keerleb kõik ümber nalja. Lavale astusid Tõnis Niinemets, Priit Pius, Kaspar Velberg, Mattias Naan, Jaan Pehk, Jan Uuspõld, Meelis Kubo, Kaarel Nõmmik, Jarek Kasar, Piret Krumm ja Henrik Kalmet.

Huumoritunneli tulu läheb näitlejanna Katariina Tamme magistriõpingute toetamiseks Londoni mainekas koolis Royal Academy of Dramatic Art.

Tamme sõnul tekkis idee tema sõprade Piret Krummi ning Paavo ja Paul Piigi eestvedamisel. «Meil tekkis Piretiga (Piret Krumm – toim) kõigepealt mõte teha kahekesi lahe projekt minu õppemaksuks vajaliku raha kogumiseks, kuid siis sattusin kokku Jan Uuspõlluga, kes arvas, et võiks asja suuremalt ette võtta.» Näitlejanna sõnul ühendasid nad oma jõud lõpuks Kinoteatriga ja nii sündiski projekt Huumoritunnel.

Tamm loodab, et Huumoritunnel ei jää ühekordseks projektiks ja tulevikus tehakse sama nime all veel toredaid naljaõhtuid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles