ERSO ja Postimees allkirjastasid koostöölepingu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SA Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri juhatuse liige Kristjan Hallik ja Postimees Grupi turundusjuht Karin Golubev sõlmisid täna koostöölepingu. 

Postimees Grupi turundusjuhi sõnul tähendab see hooaja vältel ERSO olulisemate kontsertide kajastamist. «Oleme uhkusega ERSO 90. hooaja meediapartner ja toome meie lugejateni kõik olulisemad kontserdid,» ütles Golubev. «Meie jaoks teeb koostöö 90. hooaja jooksul tähtsaks ka asjaolu, et Postimees tähistab järgmisel aastal 160. sünnipäeva,» lisas ta.

ERSO 90. hooaja avakontsert toimub homme õhtul Estonia kontserdisaalis ning seda juhatab Põhjamaade üks mitmekülgsemaid muusikalisi talente Leif Segerstam – dirigent, helilooja, viiuldaja ja pianist, kes on olnud Rootsi Kuningliku Ooperi ja Soome Rahvusooperi kunstiline juht ning Soome Raadio sümfooniaorkestri ja Helsingi Linnaorkestri peadirigent.

Hooaja avakontsert on pühendatud pool aastat tagasi meie hulgast lahkunud Eri Klasi mälestusele. Esiettekandele tuleb Leif Segerstami sümfoonia nr 298 «Stretching thoughts towards...» (Eri Klas in memoriam). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles