Moehuvilistele hakkab ilmuma uus ajakiri Säde

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moehuviliste rõõmuks tuleb Eesti turule uus ajakiri Säde.
Moehuviliste rõõmuks tuleb Eesti turule uus ajakiri Säde. Foto: Pressifoto

Alates reedest jõuab lugejateni uus moeajakiri Säde, mis mõeldud kõigile, keda huvitab nii mood kui see, kes ja kuidas moekunsti loovad ning kuidas ja miks sünnivad trendid. 

Peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja ennetab tüüpküsimust, kas Eesti turule on vaja veel üht väljaannet: «Kui hästi järele mõelda, siis paljud väikesed ilusad asjad, mida me ju tegelikult ei vaja, mis ei tee kõhtu täis ega anna sooja, ilma milleta saaks suurepäraselt hakkama, just ellu seda sädet lisavadki. Ja sädet on ellu ikka vaja.»

Sädes on palju huvitavaid intervjuusid nii kohalike kui välismaiste tegijatega, filmi-muusika-raamatu-tele soovitused ja uudised, reisilood jms. Sädet teevad lisaks Pärn-Valdojale moetoimetaja, tuntud stilist ja blogija Aljona Eesmaa, koostööd tehakse parimate fotograafide ja stilistidega, esimeses numbris on moeseeriad Aldo Järvsooolt ja Britta Rataselt, fotograafideks Tanel Veenre ja Maiken Staak, kirjutavad veel Kaarin Kivirähk, Tristan Priimägi, Liisi Voolaid jpt.

Esimesest numbrist on võimalik lugeda armastatud näitleja Evelin Võigemasti mõtteid kui ka lugu Qataris elavast eestlannast moeblogijast ning intervjuusid Oscari võitjate Julianne Moore’i ja Renée Zellwegeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles