Muusikapäeval kõlab Elroni rongis elav muusika

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikapäeval annavad rongis kontserdi metsosopran Triin Ella ja akordionist Kristel Laas
Muusikapäeval annavad rongis kontserdi metsosopran Triin Ella ja akordionist Kristel Laas Foto: Muusikapäevade arhiiv

1. oktoobri hommikul annavad metsosopran Triin Ella ja akordionist Kristel Laas kontserdi Tallinn-Keila ja Keila-Tallinn reisidel. Kontsert rongis juhatab sisse rahvusvahelise muusikapäeva Eestis.

Tallinn-Keila-Tallinn rongis loob rahvusvahelise muusikapäeva hommikul meeleolu tandem noori muusikuid akordioni ja lauluga. Kõlavad tuntud klassikalise muusika palad Mozarti, Rossini ja Bizet’ loomingust, aga ka kergem klassikaline muusika.

Kontserdil rongis musitseerivad Rahvusooper Estonia solist metsosopran Triin Ella ning mitmete Eesti heliloojate, lauljate ja tantsijatega koostööd tegev akordionist Kristel Laas. Rong muusikapäeva kontserdiga väljub 1. oktoobril kell 7:56 Tallinnast Keilasse (reis nr 511) ja kell 8:51 Keilast Tallinnasse (reis nr 524).

«Juba traditsiooniliselt saadab Elron rahvusvahelisel muusikapäeval rongi liinile koos muusikutega. Elav muusika laupäevahommikuses rongis aitab selgesti märgata, milline on muusika roll ja tähtsus meie igapäevaelus. Samuti loodame, et kontsert annab kõigile kuulajatele hea meeleolu terveks päevaks,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Laupäeval, 1. oktoobril tähistatakse rahvusvahelist muusikapäeval. Sel puhul toimub üle Eesti ligi 200 kontserti nii traditsioonilistes kontserdisaalides kui ka ootamatutes paikades. http://muusikapaev.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles