Vaata: Kadri Voorand ja Joss Stone jämmivad

Kirke Ert
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul esines Nordea kontserdimajas täissaalile briti lauljatar ja Grammy-võitja Joss Stone. Kontserdil viibijate sõnul astus Stone üsna kontserdi alguses publiku sekka ja kutsus endaga koos tantsima ja laulma. 

Kohalviibijate suureks üllatuseks oli äkki laulja mikrofoni ees meie armastatud džässilaulja Kadri Voorand. Kahe laulja spontaanne duett pälvis loomulikult kontserdikülastajate marulise reaktsiooni.

Voorand kohtus maailmakuulsa lauljatariga tolle soovil tegelikult juba esmaspäeval ehk päev enne kontserti ja koos salvestati ka Voorandi lugu «Su jaoks». Nimelt soovib maailmaturneel viibiv Stone igas riigis tutvuda mõne kohaliku lauljaga ja temaga koos kohalikus keeles musitseerida.

Eilne ülesastumine oli aga planeerimata. «Ma isegi ei olnud kindel, kas kontserdile tiheda töögraafiku tõttu jõuan, aga õnneks siiski jõudsin,» kommenteeris hetkel juba Šveitsis viibiv Voorand Postimehele. «Meie esmaspäevane kohtumine kulges väga meeldivalt. Stone on väga sõbralik, soe ja vahetu. Kui ta aga saali astus, mõtlesin, et teen talle üllatuse. Mul on väga hea meel, et ta sellega kaasa läks ja ma talle toreda üllatuse sain valmistada.»

Joss Stone ja Kadri Voorand.
Joss Stone ja Kadri Voorand. Foto: Margit Ossipova
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles