Von Krahli lava vallutavad uued noored

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Margus ja Kirill Havanski EMTA lavakunstikooli 28. lennu esimese avaliku lavastuse «Impeerium» proovis.
Ingrid Margus ja Kirill Havanski EMTA lavakunstikooli 28. lennu esimese avaliku lavastuse «Impeerium» proovis. Foto: Sander Ilvest

Pisut rohkem kui kaks nädalat on Von Krahli teatrisaalis möllanud noored. Millega nad aga hakkama on saanud, seda näeb juba sel laupäeval, 26. novembril, mil esietendub EMTA lavakunstikooli 28. lennu esimene avalik lavastus.

Kirill Havanski ja Ingrid Margus – kaks 28. lennu noort, kelle «Impeerumi» lavastaja ja kursusejuht Mart Koldits (koos Anne Türnpuga) Postimehele ette söödab – näivad pisut kurnatud, kuid õnnelikud. «Tegelikult on olnud suhteliselt mõistlikud päevad, tuleme kella 11ks proovi ja õhtul kell üheksa lõpetame. Väga normaalne,» tunnistab tõsise olekuga Kirill Havanski. Tema  kursusekaaslane, suurte säravate silmadega Ingrid Margus lisab, et koolis on neil olnud isegi pikemad päevad.

Kirill Havanski nendib, et «Impeeriumi» vaatama tulles tuleb meeles pidada, et see on nende esimene diplomilavastus. «Me astume esimest korda massi ette, me üritame lahti mõtestada, mis hakkab juhtuma siis, kui me astume lavale. Mis ootused meil on, millised on meie muljed enne ja pärast,» selgitab Havanski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles