Vanemuises tunnustati parimaid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Nooremtsa lavastatud «Sulusesisus» mängivad Kärt Tammjärv ja Margus Jaanovits
Andres Nooremtsa lavastatud «Sulusesisus» mängivad Kärt Tammjärv ja Margus Jaanovits Foto: Maris Savik

Vanemuise draamatrupis jagati kolleegipreemiaid.

Professor Robert Lindenile (Hannes Kaljujärv) on tema 65. sünnipäevaks tulnud külla ka tütar Marion (Piret Laurimaa), kellest pärast abiellumist on saanud katoliiklane.
Professor Robert Lindenile (Hannes Kaljujärv) on tema 65. sünnipäevaks tulnud külla ka tütar Marion (Piret Laurimaa), kellest pärast abiellumist on saanud katoliiklane. Foto: Kristjan Teedema

Naispeaosa laureaadiks kuulutasid kolleegid Piret Laurimaa Hannah Jarvise rolli lavastuses «Arkaadia». Meespeaosa auhind läks aga Hannes Kaljujärvele professor Robert Lindeni rolli eest lavastuses «Perekond Linden».

Naiskõrvalosa kolleegipreemia sai Kärt Tammjärv rollide eest lavastustes «Öörändurid», «Suluseis», «Ilus on noorelt…» ja «Põlenud mägi».

Meeskõrvalosa kolleegipreemiaga tunnustati Riho Kütsarit rollide eest lavastustes «Öörändurid»,«Põlenud mägi», «Othello».

Parimaks lavastuseks kuulutati «Suluseis» (esietendus 25.11.2016), mille lavastas Andres Noormets.

Aasta hõivatuima näitleja tiitli pälvis samuti Kärt Tammjärv, kes annab 2016. aasta lõpuks kokku 137 etendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles