See näitleja toob filmikompaniidele kõige rohkem raha (1)

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson.
Scarlett Johansson. Foto: Admedia, Inc/AdMedia/Sipa USA

Lõppeva aasta filmikompaniidele enim sisse toonud näitleja on Scarlett Johansson. Ajakirja Forbes andmetel on filmid, kus näitletajar mänginud, teeninud 1,15 miljardit eurot tulu, vahendab Helsingin Sanomat. 

Suurem osa Johanssoni toodud tulust tuli filmiga «Kapten Ameerika: Kodusõda». Ta ei ole siiski selle filmi ainus suur täht, selles astuvad üles näiteks ka Robert Downey Jr ja Chris Evans.

Kui aga piiluda näitlejate rahakotti, siis enim teenivate meesnäitlejate nimekirja number üks on Dwayne «The Rock» Johnson, tema lõppeva aasta teenistus on üle 62 miljoni euro. Johanssoni isiklikud tulud on 24 miljonit eurot, millega pääseb ta enim teenivate naisnäitlejate edetabeli kolmandale kohale, samas meesnäitlejate teenistuste nimekirjas on ta selle numbriga alles 17. kohal.

Kõige suurema sissetulekuga, 44 miljoni eurose aastateenistusega on Jennifer Lawrence, kes meesnäitlejate tabelis pääseks selle summaga alles viiendale kohale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles