Näitleja tervisliku seisundi tõttu muudab linnateater oluliselt mängukava

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jean-Luc Lagarce näidendi «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» tõlkis ja lavastas Tallinna Linnateatris Anu Lamp. Mängivad Helene Vannari,Liis Lass, Epp Eespäev, Külli Teetamm ja Elisabet Reinsalu
Jean-Luc Lagarce näidendi «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» tõlkis ja lavastas Tallinna Linnateatris Anu Lamp. Mängivad Helene Vannari,Liis Lass, Epp Eespäev, Külli Teetamm ja Elisabet Reinsalu Foto: Siim Vahur

Tallinna Linnateatris jäävad jaanuaris ära Anu Lambi lavastatud «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama», Mladen Kiselovi lavastatud «Amy seisukoht» ja Alo Kõrve lavastatud «See hetk» etendused. Teatri kinnitusel on põhjuseks näitleja tervislik seisund. Kõigis kolmes lavastuses mängib Helene Vannari.

«Mängukavaga seotud muudatusi on ette tulnud kõikides teatrites, seda nii minevikus kui ilmselt ka tulevikus. Tervis on inimese kõige olulisem isiklik vara ning sellest tulenevalt Tallinna Linnateater tööandjana oma töötajate tervislikku seisundit ei kommenteeri,» lausus teatri turundusjuht Margus Küppar.

Näitleja tervisliku seisundi tõttu ei toimu Talinna Linnateatris jaanuaris järgmisi etendusi:

9.01 «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» jääb ära, asendusetendus «Köster»

10.01 «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» jääb ära, asendusetendus «Köster»

11.01 «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» jääb ära, asendusetendus «Kes kardab Virginia Woolfi?» (NB! Etendus algab kell 18.00)

12.01 «Amy seisukoht» jääb ära

13.01 «Olin kodus ja ootasin, et vihma hakkaks sadama» jääb ära, asendusetendus «Kes kardab Virginia Woolfi?» (NB! Etendus algab kell 18.00)

14.01 «Amy seisukoht» jääb ära, asendusetendus «Surnud hinged»

20.01 «See hetk» jääb ära, asendusetendus «Köster»

21.01 «See hetk» jääb ära, asendusetendus «Köster»

NB! Asendusetendusel ei kehti ärajäänud etenduse piletid! Uued piletid asendusetendustele vahetatakse ümber kuni 6. jaanuarini Tallinna Linnateatri kassas (Lai 21).

Asendusetendused toimuvad ärajäänud etendustega samal päeval.

Kui asendusetendusele pole võimalik tulla või asendusetendust ei ole, ostetakse pilet tagasi Tallinna Linnateatri kassas (665 0800) või Piletilevi müügipunktides (v.a Statoilid) kuni 27. jaanuarini. Piletilevist PDF-pileti ostnutel palume piletite tagasiostuks ühendust võtta Piletilevi kontoriga (tel: 665 9534, info@piletilevi.ee).

Tallinna Linnateater palub publikult vabandust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles