Jason Mraz esineb märtsis Tallinnas

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Mraz.
Jason Mraz. Foto: Pressifoto

Juba 9. märtsil esineb Nordea Kontserdimajas kahekordne Grammy auhinnavõitja Jason Mraz. Ameerika laulja saabub Eestisse akustilise kavaga, mis kannab nime «Õhtu koos Jason Mrazi ja tema kitarriga».

Jason Mraz on endale tasapisi kogunud noorusliku, kireva ning elurõõmsa fännibaasi kõikides maailmajagudes. Viimase viieteistkümne aasta jooksul on Mraz enda loomingu, elavate kontsertesinemiste ja heategevuslike projektide kaudu toonud oma positiivse sõnumi ning hingelise folk-pop saundi publikuni üle maailma.

Karjääri alguses esines ta kolm aastat järjest San Diego lähedal asuvas kohvikus. Tänapäevaks on muusiku albumeid müüdud enam kui seitse miljonit koopiat. Tänu suurtele müüginumbritele on Mrazi kauamängivad kerkinud plaatina ja multiplaatina staatusesse enam kui kahekümnes riigis.

Mraz on olnud kuus korda nomineeritud Grammyle, võites seda mainekat auhinda kahel korral. Ta on esinenud välja müüdud show'dega sellistes kuulsates kontsertpaikades nagu The Hollywood Bowl, Madison Square Garden ja Londoni O2 Arena.

Lisaks muusikuametile on Mraz nii surfar, filmitegija, fotograaf kui ka põllumees ja aednik. Olles tervisliku elustiili ja vegandieedi suur pooldaja, on tal Californias avokaadofarm ning ta on investeerinud veganrestorani Los Angeleses.

Jason Mraz
Jason Mraz Foto: Pressifoto

Mraz on ka pühendunud maailmakodanik, kelle filantroopiline tegevus ulatub kõikehõlmavate teemadeni, nende hulgas keskkonnaprobleemide ning inimõigusteni. Selle kaudu tugevdab ja tähistab ta lugematuid muusikavorme ning muusika imelist võimsust, innustades ja rõõmustades fänne üle terve maakera, mida ta kutsub koduks.

Mraz on pidevalt tuuritamas, ta on jõudnud oma loomingut esitleda Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Aasias, Austraalias, Lähis-Idas ning Aafrikas. Juba 9. märtsil aga esineb Jason Mraz esmakordselt Eestis, astudes oma akustilise show'ga üles Nordea Kontserdimaja laval.

«Olen tuuritamas. Olen elevil. Olen tänulik. Olen Jason. Olen endiselt läbinisti teie!»

Piletid hinnaga alates 49 eurost on müügil homsest, 4. veebruarist Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles