Praegune arhitektuuritipp hindab head tööd ja ruumikvaliteeti (1)

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAMP Arhitektid- vasakult Kaspar Kruuse, Peeter Loo, Jan Skolimowski
KAMP Arhitektid- vasakult Kaspar Kruuse, Peeter Loo, Jan Skolimowski Foto: Erakogu

Kui detsembris jagatud arhitektuuriauhindade järgi otsustada, siis on Eesti arhitektuuribüroode seas praegu esimene KAMP Arhitektid. Nende projekteeritud Pärnu rannastaadion võitis Eesti Arhitektide Liidu aastapreemia.

Ka anti neile tol korral preemiaid Hektor Design Hosteli eest Tartus ning Lenne büroo sisustamise eest Tallinnas. Möödunud nädalal jõudis meieni uudis, et KAMP renoveerib Solarise keskust. Ise peavad nad tulevikuperspektiivina väga tähtsaks Viimsi Riigigümnaasiumi ehitamist. Kohtume KAMP Arhitektide Jan Skolimowski, Peeter Loo ja Kaspar Kruusega minu jaoks võrdlemisi varasel hommikutunnil – saan aru, et nende aeg on rohkem piiratud kui minul.

-Olite alguses intervjuu suhtes üsna tõrksad. Miks? Kas tähelepanu on olnud väsitav?

Jan: Pärast arhitektuuripreemiaid küsisid intervjuud mitmed meediakanalid ja neid sai antud ka. Kuid küsimused ja teemad kipuvad korduma ning ei tahaks ennast väga korrata.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles