Natalie Imbruglia tuleb Tallinna esinema (1)

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalie Imbruglia - Aastal 2009 käisid jutud, nagu oleks prints suhteid soojendanud Briti poptähega kui tegi väikese «pausi» Chelseast.
Natalie Imbruglia - Aastal 2009 käisid jutud, nagu oleks prints suhteid soojendanud Briti poptähega kui tegi väikese «pausi» Chelseast. Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu popstaar Natalie Imbruglia esineb 24. aprillil Tallinnas Rock Cafes. Miljoneid müünud ja Grammydele nomineeritud artist jõuab esimest korda Eestisse maailmaturnee käigus. «The Natalie Imbruglia Acoustic Tour» algab 22. aprillil Moskvas ja kestab mai lõpuni. 

«Olen väga põnevil, sest seekord esinen väikestes saalides. Mulle on alati meeldinud väiksemate saalide intiimsem õhkkond. Soovin nende kontsertidega tänada fänne, kes on mind kuulanud läbi aastate,» ütleb artist, kes kavatseb esitada laule kogu pika karjääri eri perioodidest, sealhulgas tuntumaid hitte.

Imbruglia esimene rahvusvaheline hitt oli «Torn». Tema debüütalbumit «Left Of The Middle» (1997) müüdi maailmas üle seitsme miljoni eksemplari. Imbruglialt on ilmunud viis stuudioalbumit, millest viimasel «Male» (2015), esitab ta oma lemmikmeesartistide loomingut.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles