Soome juubeliprogrammi kohta saab infot uuelt netilehelt

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome juubeliaasta juhtmõte: Tähistame koos!
Soome juubeliaasta juhtmõte: Tähistame koos! Foto: Soome100.ee

Soome Instituut lõi uue lehe soome100.ee, kust leiab informatsiooni instituudi korraldatud Soome juubeliprogrammi sündmuste kohta. 

Teiste seas on seal lisateavet Eesti ja Soome muusikute ühiskontserdi, näituse «100 Soome asja», Eesti-Soome fotokonkursi jm juubeliaastaga seonduva kohta.

«Soome tähistab oma 100. juubelisünnipäeva kogu maailmas ja siin Eestis hakkab see eriti silma: Eesti on Soome jaoks tähtis naaber,» ütles Postimehele Soome Instituudi juhataja Anu Laitila. «Meie instituudil on rõõm tuua siia mitu suurt juubelisündmust. See on pakkunud meile erakordse võimaluse teha koostööd kümnete koostööpartneritega Eestist, Soomest ja teistest riikidest. On ju kogu Soome 100 programmi ühendav teemagi «Üheskoos!»,» lisas ta.

Lehekülge täiendatakse pidevalt sõltuvalt sellest, kuidas uut infot lisandub. Just sinna pannakse 5. aprillil välja ka juubeliaasta peasündmusel – Soome 100 suurkontserdil esinevate Eesti ja Soome muusikute nimed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles