Curly Strings esineb Kansas Citys

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings
Curly Strings Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Möödunud aastal Euroopa parima bluegrass-ansambli staatusesse tõusnud Curly Strings sõitis sõbrapäeval Kansas Citysse, et osaleda mainekal esitlusfestivalil Folk Alliance International.

Tegu on Põhja-Ameerika suurima pärimusmuusika messiga, millel osaleb üle kahe tuhande muusikatöösturi, nende seas festivalide promootorid, tuurikorraldajad, agendid, managerid, kirjastajad, meediaesindajad, artistid jne.

«Elevust on palju! Oleme juba mitu kuud ettevalmistusi teinud ja astume üles kuuel korral. Loodame luua uusi kontakte USAs ja Kanadas, et tulevikus kokku panna pikem tuur. Päris puhtalt lehelt ei pea alustama, kuna saime häid nõuandeid Maarja Nuudilt ja Trad Attackilt, kes on eelnevatel aastatel sealsamas esinenud,» kommenteerib ansambli solist Eeva Talsi. Väljamaal ei peatuta liiga kaua, kuna õige pea annab ansambel kolm tantsulist kontserti ka Eestis: Tartus Athenas (23.02), Tallinnas Erinevate Tubade Klubis (3.03) ja Pärnus kultuuriklubis Tempel (4.03). Minituuril kuuleb nii uusi kui ka vanu lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles