Eesti kirjanik nr 1 (1)

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Õhtulehe staar-reporter, nüüdne armastatud roimakirjanik Katrin Pauts ütleb, et teab hiti kirjutamise valemit.
Endine Õhtulehe staar-reporter, nüüdne armastatud roimakirjanik Katrin Pauts ütleb, et teab hiti kirjutamise valemit. Foto: Jaanus Lensment

Öelgem see välja: Katrin Pauts on praegu eesti kirjanik nr 1. Kui võtta aluseks kasvõi Eesti Kirjastuste Liidu liikmete raamatumüügi aastakokkuvõte, mille põhjal oli Pautsi debüütteos «Politseiniku tütar» müüduim eesti kirjaniku ilukirjandusteos; hea küll, Sofi Oksanen müüs rohkem, aga tema ei ole vist päris eesti kirjanik.

Aasta lõpuks kirjutas ta sellele ka järje «Tulekandja», mis viib lugeja kuritöö jälil taas salapärasele Muhumaale ning mis võeti samuti hästi vastu ja mille kohanumbrit saame lugeda umbes järgmisel aastal samal ajal. Kuna natuke tunneme, võtsime ka sinatada.

-Su raamatud on hästi vastu võetud ehk nagu öeldakse, on leidnud lugeja. Kas edu oli sulle ette teada ja olid sellega arvestanud või on ka üllatust?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles