Esietendub Katrin Karisma juubelilavastus

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma
Katrin Karisma Foto: Peeter Langovits/Postimees

Katrin Karisma juubelilavastuses on laval ka Helgi Sallo.

Komöödiateater toob lavale «Hollywoodi filmitähed», mis esietendub 7. aprillil Aruküla kultuurimajas. Lavastus on pühendatud Katrin Karisma 70. juubelisünnipäevale.

Selle loo peategelasteks on kunagised filmikunsti superstaarid Bette Davis ja Joan Crawford, kes on mõlemad ka Oscari pälvinud. Alles oma karjääri lõpus mängivad nad esimest korda samas filmis ja muidugi puhkeb halastamatu konkurents. Selles sõjas on kõik vahendid lubatud. Mõlemad kiristavad hambaid, aga peidavad selle teeseldud naeratuse taha. Rafineeritud solvangud ja vaimukused lendavad mõlemas suunas ja kumbki ei kavatse alla anda.

Erki Aule lavastuses mängivad Katrin Karisma ja Helgi Sallo. Paratamatult tekib küsimus, kas meie eesti primadonnad on ka midagi taolist läbi elanud? Olid ju nemadki Estonia teatris nii kolleegid kui ka konkurendid. Sellele küsimusele oskavad vastata ainult nemad ise, meie võime vaid oletada, vastavalt oma rikutuse tasemele. Ja nautida mõlema kirglikult esitatud rolle ning otsustada, kumb siis ikkagi seekord peale jäi, kas Helgi Sallo või Katrin Karisma? 

Inglase Anton Burge'i tragikomöödia (originaalis «Bette ja Joan») maailmaesietendus oli 2011. aastal Londoni Arts Theatre'is.

Katrin Karisma ja Helgi Sallo, «Hollywoodi filmitähed» 
Katrin Karisma ja Helgi Sallo, «Hollywoodi filmitähed» Foto: Plakat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles