Uuenenud vee- ja linnakultuurikeskus Allas avatakse mais

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vee- ja linnakultuurikeskus Allas Sea Pool
Vee- ja linnakultuurikeskus Allas Sea Pool Foto: Eero Vabamägi

Helsingi kesklinnas asuv vee- ja linnakultuurikeskus Allas Sea Pool on teinud läbi uuenduskuuri ning avatakse 5. mail. Peamaja ehitus on küll hetkel pooleli, aga õigeks ajaks peaks seegi valmima. Lisaks on külastajate kasutuses 1500 terrassikohta, suuremad saunad ja riietusruumid, kirjutab Helsingin Sanomat.  

Möödunud sügisel poolikuna avatud keskus suleti suuremateks ehitustöödeks detsembris. Tulevikus pääseb nii sauna kui basseinidesse aastaajast sõltumata.

Vaid mõni kuu avatud olnud keskus võeti väga hästi vastu - seda jõudis omanike sõnul külastada 48 000 inimest. Tänavu prognoositakse külastajate arvuks 200 000. Edaspidi oodatakse igal aastal 300 000 klienti.

Keskuses hakkavad alates 26. maist toimuma erinevate artistide kontserdid. Suvistel reedeõhtutel on lubanud praeguse seisuga esineda teiste seas J. Karjalainen, Mikael Gabriel, Scandinavian Music Group, Robin jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles