Video: Disney annab aimu rajatavast tähesõdade teemapargist

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney Tähesõdade teemapark, kavand.
Disney Tähesõdade teemapark, kavand. Foto: Disney Parks Blog

«Kunagi kaua aega tagasi kauges galaktikas…» Iga «Tähesõdade» fänn on tuttav selle vormeliga, mis esimese filmi alguses 1977. aastal üle ekraani roomas. 2019. aastal saab seda kauget galaktikat külastada juba ilma isiklikku kosmoselaeva omamata, sest siis avab Disney Californias «Tähesõdade» teemapargi.

Teemapark peaks loojate ettekujutuse järgi mitte lihtsalt filmisündmusi illustreerima, vaid olema «Tähesõdade» universumi mõtteline pikendus. Külastaja satub parki sisenedes galaktika välisserval, tundmatutel aladel asuvasse salakaubavedajate, smugeldajate, sahkerdajate ja seiklejate asundusse. Kunagi oli see tähtedevaheliste kaubateede elav sõlmpunkt, kuid ülevalgusekiirusel liikuvate laevade laialdase kasutuselevõtuga unarusse jäänud. Nüüd kogunevad siia tegelased, kes ei armasta, kui nende päritolu ja tegemiste kohta liiga palju huvi tuntakse.

Selles videos räägivad LucasFilmi ja Disney töötajad, missuguseid elamusi teemapark pakkuma peaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles