Kuula Hurtsi uut lugu

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts.
Hurts. Foto: Sony Music

Hurts avaldas täna uue singli «Beautiful Ones». Koos looga ilmub ka uus video, mille stsenaariumi autor ja peaosatäitja on bändi laulja Theo Hutchraft.

Bändi rahvusvaheline läbilöögisingel oli «Wonderful Life», mis ilmus seitse aastat tagasi. Nende debüütalbum oli «Happiness».

Alates sellest ajast on Briti duo kehtestanud end kui üht populaarseimat ning edukaimat popartisti Euroopas. Pileteid Hurtsi kontserdile müüdi ainüksi 2016. aastal enam kui 100 000. Sellised arvud teevad bändist ühe edukaima Briti artisti viimasel kümnendil.

Alates võiduka karjääri algusest 2010. aastal, on nad avaldanud veel kaks albumit: «Exile» (2013) ja «Surrender» (2015). Albumid sisaldavad hitte nimega «Stay» ja «Some Kind of Heaven» ning teisi raadiohitte, samal ajal kui nende kontserdid on tuntud kui ühed viimaste aastate innovatiivsemad.

Saabuv suvi on Hurtsile taas kord festivalisuvi ning andekad noored mehed esinevad tänavu ka Tallinna lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles