Rokiromantik Chris Rea esineb Tallinnas

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Rea esineb 10. novembril Tallinnas.
Chris Rea esineb 10. novembril Tallinnas. Foto: promo

Reedel, 10. novembril esineb Nordea Kontserdimajas Briti laulja, kitarrivirtuoos ja bluusikuningas Chris Rea. 

Sügisel ilmub ka tema uus stuudioalbum «Road Songs for Lovers», samanimelise Euroopa turnee käigus muusik Eestit külastabki.

«Ma ei ole kunagi olnud rokk- või popstaar ning minu terviseseisund on teinud võimalikuks liikuda iseenda loomingulisuse arendamise suunas, mida olengi alati tahtnud. Parim muutus minu muusikas on olnud keskendumine sellele, mis mind tõeliselt huvitab,» on ta ise öelnud.

1978. aastal debüütalbumi «Whatever Happened to Benny Santini?» avaldanud Rea tuntumate hittide hulka kuulvad sellised lood nagu «Fool (If You Think It's Over)», «The Road to Hell», «I Can Hear Your Heartbeat», «Josephine», «On the Beach», «Driving Home for Christmas», «Let's Dance», «Auberge», «Looking for the Summer», «Julia», «I Just Wanna Be with You», «And You My Love».

Sügisel naaseb Chris Rea uue albumiga, mis toob esile tema rabava hääle ja pillimängimise meisterlikkuse ning laulusõnade kirjutamise oskuse.

Muusik armastab väga tuuritada, sest see on tema arvates maailma parim töö. Just esinedes tajub Rea publiku vahetuid emotsioone.

10. novembril Nordea Kontserdimajas esitab ta lugusid nii uuelt kauamängivalt kui ka karjääri parimal viisil kirjeldavaid hittpalasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles