«Blade Runneri» uus treiler: Harrison Ford endiselt rivis

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford filmis «Blade Runner 2049»
Harrison Ford filmis «Blade Runner 2049» Foto: Kaader videost

Fännide kauaoodatud pidupäev jõuab järjest lähemale: sel sügisel linastub Ridley Scotti kultusfilmi «Blade Runner» (1982) järg «Blade Runner 2049».

Äsja avalikustati filmi reklaamirull, kus võib imetleda tuleviku Los Angelese düstoopilist õhkkonda ning Harrison Fordi. Uue filmi, mille tegevustik toimub 30 aastat esimesest filmist hiljem, režissöör on Denis Villenevue («Sicario», «Saabumine»). Peategelase LAPD politseiniku K (Ryan Gosling), tööülesandeks on ula peale läinud androidide püüdmine ja «pensionile saatmine». Sündmuste käigus kohtub ta oma eelkäija Rick Deckardiga, keda mängib Harrison Ford. Teistes osades astuvad üles Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis ja Edward James Olmos.

Kirjanik Philip K. Dicki romaani «Do Androids Dream Electric Sheep» (1968) järgi tehtud esimest filmi hindavad kõrgelt kriitikud ja fännid, kui rahalises plaanis osutus see läbikukkumiseks. 6. oktoobril linale jõudva järjega võistleb esialgsetel andmetele vaid «My Little Pony».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles