Kohtuarsti kinnitusel võttis Chris Cornell endalt ise elu

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Cornell
Chris Cornell Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Täna tabas muusikamaailma šokk, kui anti teada legendaarse rokkmuusiku Chris Cornelli ootamatust surmast eile õhtul Detroidi hotellis. Täna hilisõhtuks on kohtuarst kinnitanud, et laulja poos end üles. 

Politsei kahtlustas enesetappu algusest peale. Kinnituse sellele andis lahang, mille lõplikud tulemused selguvad hiljem.

Cornelli abikaasa sõnul ei viidanud miski sellele, et mees kaaluks enesetappu või et ta oleks depressiivne. 

Küll aga tekkis naisel mure, kui ta ei saanud mehega pärast eilset kontserti ühendust. Seetõttu palus ta peresõbral minna hotelli ja veenduda, et kõik on korras. Sõber leidis Cornelli surnukeha, nöör kaelas, numbritoa vannitoa põrandalt. 

Vaid mõned tunnid enne seda oli Cornell esinenud väljamüüdud kontserdil. 

Enesetapu spekulatsioonidele andis alust ka viimane lugu, mille Cornell kontserdil esitas, «Slaves and Bulldozers», kuhu lisas Led Zeppelini loost «In My Time of Dying» pärit fraasi:«In my time of dying, I want nobody to mourn. All I want for you to do is take my body home. Well, well, well, so I can die easy» («Mu surma korral ei taha ma, et keegi leinaks, vaid et mu keha viidaks koju, et saaksin rahulikult surra.»), vahendab Daily Mail. 

1984. aastal loodud Soundgarden oli 1990ndate grunge-muusika tähtsamaid ansambleid selliste nimede nagu Nirvana, Pearl Jam ja Alice in Chains kõrval. Bänd lõpetas küll 1997. aastal tegevuse, kuid tuli uuesti kokku 2010. 

Cornell oli tuntud ka ansamblite Audioslave ning Temple of the Dog laulja ning ka sooloartistina. Tal ilmus viis sooloalbumit, viimane «Higher Truth» kaks aastat tagasi. 

Cornelli üks tuntumaid lugusid on kindlasti James Bondi «Casino Royale» filmi tunnuslugu «You Know My Name».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles