Arnold Schwarzenegger naaseb Terminaatori filmi

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1984. aasta filmi «Terminaator» reklaamplakat. Pildil Arnold Schwarzenegger
1984. aasta filmi «Terminaator» reklaamplakat. Pildil Arnold Schwarzenegger Foto: Wikipedia.org

Arnold Schwarzenegger lubas Cannesi filmifestivalil antud intervjuus, et naaseb «Terminaatori» filmi. Näitleja sõnul kohtus ta esimeste «Terminaatori» filmide režissööri James Cameroniga, kes peaks olema filmi kuuenda osa tootmisega seotud, vahendas Helsingin Sanomat. 

«Asi edeneb. Cameronil on häid ideid,» rääkis ta. «Ja mina osalen ka selles filmis.»

James Cameron oli esimese «Terminaatori», mis jõudis kinolinale 1984. aastal ning 1991. aastal valminud «Terminaator 2» režissöör. Kokku on Terminaatori-filme viis, viimane neist valmis alles 2015. aastal. Paraku ei osutunud see piletituludelt eriti edukaks, mistõttu on jätkuosade tegemine olnud küsimärgi all. Võimaliku kuuenda osa puhul ei ole siiski räägitud, millal see vaatajateni jõuda võiks. 

Cameron on uue filmi puhul pigem taustajõud, sest tema peamine energia kulub järgmistel aastatel «Avatari» jätkuosadele, need esilinastuvad aastatel 2020-2025.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles