Tõrva Loits lubab võimsat elamust

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Loits
Tõrva Loits Foto: Promopilt

Tõrva Loitsu juubelilavastust «Maailma Loomine» toetavad Ewert and the Two Dragons, Mahavok ja NOËP.

Tõrva Loits toob 22. juulil Veskijärve äärde suurele audiovisuaalsele vabaõhu-show'le kokku oma ala tuntumad tippmuusikud. 10. sünnipäeva tähistav Tõrva Loits tuleb lavastusega, mille osadeks on eriefektid, tantsurühmad ning maailma suurim trumm.

Täna Piletilevis eelmüüki tulnud pääsmeid on saada piiratud arvul, kuna ürituse toimumiskoht Tõrva Veskijärve ääres on looduslikult piiritletud ning peab mahutama ära suure lava.

Tõrva Loitsu juubeliaasta muusikute valik lähtub stiilide erinevusest: levimuusika legend Mahavok, elektroonilise muusika kuumim nimi NOËP ja Eesti indie-rock'i lipulaev Ewert and the Two Dragons, keda saab sel suvel Eestis näha ainult kahel üritusel.

Traditsiooniliselt on Tõrva Loitsu lavastus teemapõhine. Kui eelnevatel aastatel on käsitletud teemasid «Kalevipoeg», «Kilplased» ja «Tere, Perestroika?», siis sel korral järgib lavastus «Maailma Loomist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles