Intsikurmu festivalile saab Tartust eribussiga

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NOËP
NOËP Foto: MyHits

Tartlased ja Tartus ööbijad saavad 4.–5. augustil Põlvas toimuvale Intsikurmu festivalile eribussiga, mis viib külalised öösel peale kontserte Tartusse tagasi.

Festivali partner Timeless Buses sõidab kahel festivalipäeval Tartu ja Põlva vahel järgmistel aegadel:

Reede, 4. august

kell 14 Teater Vanemuine – Intsikurmu Festival

kell 3 Intsikurmu Festival – Teater Vanemuine

Laupäev, 5. august

kell 13 Teater Vanemuine – Intsikurmu Festival

kell 3 Intsikurmu Festival – Teater Vanemuine

Bussipeatused asuvad Tartus Vanemuise teatri alumises parklas ja Põlvas Metsa tänava ääres korvpalliplatsi juures (Intsikurmu festivali ala kõrval). Bussipileteid hinnaga 5 eurot üks suund saab osta eelmüügist  (Piletilevi).

4. ja 5. augustil viiendat korda toimuva Intsikurmu festivali esinejaterivi on värvikirev ja mitmetahuline, harmoneerudes Intsikurmu metsapargi lummava romantikaga ja pakkudes publikule nii äratundmisrõõmu kui ka helilisi üllatusi. 

Festivali suurnimed on Cigarettes After Sex (USA) ja Holy Fuck (Kanada). Lisaks esinevad Shipsea(Läti), Golden Parazyth (Leedu), Lucy Rose ja The Throws (mõlemad Inglismaa), Noah Kim (Soome), Mammút (Island) ja Eddie and the Lovemakers (Rootsi). Eesti muusikutest on kohal Progress, Karl Petti Band, Vaiko Eplik ja Eliit, Iiris, Erki Pärnoja: Efterglow, Liisi Koikson, 5loops, Paul Oja, Metsakutsu, Lepatriinu, Els Himma, Hunt, Põhja Konn, Liima, NOËP, Eik, Popidiot, Frankie Animal, The Boondocks, Holy Motors, Mauno Meesit Trio, Colors of Today ja Doktor Normal (duo Marten Kuningas ja Martin Laksberg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles