David Letterman naaseb ekraanile

Merilin Mändveer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikipedia.org

David Letterman tuleb pärast kahte aastat eemalolekut jälle ekraanile. Ameerika Ühendriikide tuntud saatejuhti ning koomikut on näha taas Netflix'i 6-osaslises seerias, vahendab The New York Times.

David Letterman’il on seljataga 33-aasta pikkune karjäär telešõude juhina — alates 1982. aastast juhtis ta NBC saadet «Late Night with David Letterman» ja alates 1993. aastast CBS-i saadet «Late Show with David Letterman».  

David Letterman on ühest oma intervjuueritavast vaimustuses, kuid ei saa kahjuks veel öelda, kellega on tegu. Samuti ei avaldata veel vestlussaate nime, kuid on teada, et saated jõuavad vaatajateni järgmisel aastal.

«See on täpselt see, mida tahan praeguses elufaasis teha,» märgib David Letterman oma vestlusšõu kohta.

«Ma ei saa jätta rääkimist, seega pole mu vestlussaatel ajalimiiti – ma räägin nii kaua, kuni inimesed peavad politsei kutsuma,»  lisab Letterman.

Tema saade oli viimati eetris 20. mail 2015. aastal. Teleekraanidelt on ta eemal olnud selleks, et oma perega rohkem aega veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles