USA thrash-metali lipulaev Havok esineb Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA thrash-metali ansambel Havok
USA thrash-metali ansambel Havok Foto: promo

Teisipäeval, 29. augustil esineb rokiklubi Tapper 10. juubelihooaja avamise puhul Eestis esmakordselt USA thrash-metal'i suurnimi Havok.

Havok alustas oma tegevusega 2004. aastal. Praeguseks kuus albumit avaldanud bändi peetakse USA suurimaks noorema laine thrash'i-nimeks. Havok esineb maailma suurimatel metal-festivalidel ning tuuritab koos selliste tegijatega nagu Testament, Slayer, Overkill jpt.

«Havok on noortest bändidest minu absoluutne lemmik. Olen käinud neid välismaal vaatamas ja nende lavalt tulev energia on nii võimas, et võrdub kuulajale kuu ajase puhkusega palmisaarel,» räägib kontserdikorraldaja Tõnis Noevere. «Eriti hea meel on teha kontserti oma lemmikbändile!»

Juba kümnes klubihooaeg Tapperis saab olema Eesti raskerokipublikule enneolematult võimas. «Lisaks Havokile võõrustame sügistalvel ka Primal Feari, Katatoniat, Mayhemi, Wintersuni, Riverside'i, Dying Fetust ja paljusid teisi suurbände,» lisab Noevere.

Havokit soojendavad sedapuhku Soome thrashmetal'i bänd Apex ja kodumaine kompromissitu Tankist.

Uksed avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles