Video: milliseid tundeid tekitas Ruja kontsert Kristjan Kannukeses?

Merilin Mändveer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kannukene
Kristjan Kannukene Foto: Toni Läänsalu

21-aastane Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tudeng Kristjan Kannukene on vaatamata noorele eale saavutanud juba palju – saates «Eesti otsib superstaari»​ on saadud auväärne kolmas koht ning esinetud Ruja kontserdil. Postimees uuris Kannukeselt Ruja kontserdi muljeid.

Mis tunded sind valdasid kui Ruja kontserdile esinema kutsuti?

«See on kõige suurem au, mida saab ühele noorele rokkmuusika armastajale esitada.»

Kas tunned, et sinus on pärast kontserti midagi muutunud?

«Enne kontserti ma pühendusin ja palusin, et annaksin endast nii palju, et võiksin pärast seda ära surra. See kontsert oli väga võimas ning muutis nii mõndagi minu jaoks ka, just sellest taastumine oli päris pikk.»

Kirjelda tunnet, mis sind valdas, kui sa lavale astusid!

«See oli ülev tunne, ma pole kunagi solistina nii suure publiku ees esinenud – et ma näen neid, televisioonis on teistmoodi. Kuid see oli väga püha tunne, püha ja metsik üheskoos.»

Sa oled 21-aastane ja juba nii edukas, mis sa arvad kus sa võiksid olla viie aasta pärast?

«Mul on palju mõtteid, mida tulevikus teha. Praegu on just see hetk, kus on valida nii palju erinevaid teid – ma õpin vioolat ja kompositsiooni akadeemias, lisaks hakkan õppima dirigeerimist, samuti klassikalist kitarri ja laulmist intensiivsemalt. Kuid ma tahaksin teha rokkmuusikat, olla kitarrist ja laulja, samal ajal kirjutada teoseid sümfooniaorkestrile, suurtele koosseisudele ja olla ise nende dirigent, lisaks huvitavad mind religioossed teemad.»

Vaata videointervjuud siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles