Jan Uuspõld paneb end proovile

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: Kanal 2

Novembri lõpus ja detsembris astub publiku ette täiesti uus ja unikaalne muusikat ja stand-up komöödiat ühendav trio kooseisus saksofonist Mairo Marjamaa, klahvpillimängija Rene Puura ja tuntud muusikute kõrval solistina Eesti monoteatri grand old man Jan Uuspõld.

Stand-up kontsertide sarja «Oma jõul», mis tänavu jõuluajal mööda Eestit tuuritab, eesmärk on päästa kuulajad talvepimedusest parima muusikalise huumoriga, põimides ühte õhtusse hea muusika ja hea nalja. Täiesti uutmoodi stand-up kontsert lubab pakkuda üllatavaid ja vaimukaid eksperimente pillide ja teada-tuntud lugudega, muidugi Jani Uuspõllu nalju oma tuntud headuses ja lisaks esitab trio igal stand-up kontserdil ühe publiku sooviloo.

Kahe tuntud muusiku kõrval lavale astuvale Jan Uuspõllule on muusika elus olulisel kohal olnud juba kooliajast peale ja tänaseks on ta olnud osaline kümnetes muusikaprojektides.

«Esimest korda elus astun lavale trio koosseisus. Rene ja Mairo on väga kõvad tegijad ja nendega muusikalist dialoogi pidada on mulle suur katsumus. Igaljuhul teen trenni ja luban anda endast parima. Õnneks on meil ühiselt nihkes huumorimeel, mis võib mind hukatusest päästa,» ütles Uuspõld.

Stand-up kontserdi «Oma jõul» avaõhtu leiab aset 21. novembril Paide kultuurikeskuses. Sealt edasi hakkab trio publikut rõõmustama nii suuremates kui ka väiksemates paikades üle Eestimaa. 

Saksofonist Mairo Marjamaa, klahvpillimängija Rene Puura ja Jan Uuspõld.
Saksofonist Mairo Marjamaa, klahvpillimängija Rene Puura ja Jan Uuspõld. Foto: Prem Productions
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles