Vaata, kui palju vaatajaid kogus Maimikute film

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kõige lustakamaid stseene filmis "Minu näoga onu"
Üks kõige lustakamaid stseene filmis "Minu näoga onu" Foto: Kaader filmist

Maimikute «Minu näoga onu» kogus avanädalavahetusel 5500 vaatajat.

Läinud neljapäeval esilinastunud Andres ja Katrin Maimiku tragikoomiline mängufilm «Minu näoga onu» kogus avanädalavahetusel kinodes 5500 vaatajat. 

«Minu näoga onust» kogus nädalavahetusel rohkem kinokülastusi üksnes kaks ookeanitagust filmi: «Kingsman: Kuldne ring» (10 650 vaatajat) ning «Lego Ninjago film» (8192 vaatajat). Eesti film platseerus seega sel nädalavahetusel vaadatavuselt kolmandaks. 

Vanemate ja nende laste tragikoomilistest suhetest rääkiv «Minu näoga onu» on humoorikas draama, mis kõneleb õnne ja läheduse otsingutest. Filmi peategelasi kehastavad Rain Tolk, Roman Baskin ja Evelin Võigemast. 

«Minu näoga onu» maailmaesilinastus toimus tänavu suvel mainekal Karlovy Vary filmifestivalil, kus film osales võistlusprogrammis. 

Filmi produtsendid on Maie Rosmann-Lill ja Maario Masing, operaator Mihkel Soe ja kunstnik Kristina Lõuk. «Minu näoga onu» tootis Kuukulgur Film koostöös Kinosaurus Filmiga, valmimist toetasid Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Filmi stsenaariumi autorite ja režissööride Andres ja Katrin Maimiku koostöös on varem valminud 2014. aastal linastunud mängufilm «Kirsitubakas». 

«Minu näoga onu» saab näha kinodes üle Eesti ning järgneval nädalal ootab ees hulk võimalusi filmitegijatega kohtumiseks:

  • 27. septembril kell 19 Rakvere Teatrikinos, külas Rain Tolk ja Andres Maimik. 
  • 28. septembril kell 19 Solarise Apollo kinos Raadio 2 eriseanss, filmi juhatavad sisse Rain Tolk ja Andres Maimik. 
  • 28. septembril kell 20 kinos Sõprus eriseanss, külas Andres Maimik, Rain Tolk, Evelin Võigemast, Roman Baskin, Mihkel Soe.
  • 30. septembril kell 19 Pärnu Apollo kinos, külas Andres Maimik.
  • 1. oktoobril kell 18 Võru Kultuurimajas Kannel, külas Andres Maimik.
  • 2. oktoobril kell 19 Eesti Rahva Muuseumis Tartu Elektriteatri eriseanss, külas Rain Tolk ja Andres Maimik.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles