Juurikas: Universumit pole olemas (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald ja Melania Trump muutsid Valge Maja sisekujundust ning lasid korrastada välisilmet
Donald ja Melania Trump muutsid Valge Maja sisekujundust ning lasid korrastada välisilmet Foto: J. Scott Applewhite/AP/Scanpix

Šveitsi teadlaste värske avastus, et Universumit pole olemas, on Euroopas põhjustanud suure paanika. Inimesed ei tea, kas hommikul tööle minna või edasi magada. Paljud ei pane enam riidesse ega pese hambaid. «Mis mõte sellel on, kui Universumit pole olemas,» nõuavad Euroopa kodanikud teaduselt vastust.

Kahjuks, nagu oligi arvata, näitavad CERNi teadlaste mõõtmistulemused ülitäpselt, et igasugused ained ja kahtlased antiained on põhimõtteliselt ühesugused, võta üks ja viska teist, vahet pole! Ja tõeliselt Suure Paugu asemel oli vanasti ainult mingi väike puuks – just nii nagu ma olen alati rääkinud! Mitte mingeid galaktikaid, tähti, planeete ega inimesi pole tegelikult olemas!

Paraku ei oska eurooplased selle mõistliku tõdemusega rahulikult elada. Suurlinnades kasvavad rahutused. Paremäärmuslased on tulnud tänavatele kaitsma traditsioonilist fallokraatlikku universumimudelit. Demokraatlikud meeleavaldajad põletavad protesti märgiks prügikaste ja tühjendavad vaateaknaid. Getodes levivad antiained.

Ainsad, keda Suure Paugu teema ei huvita, on pagulased. Nemad on endiselt rõõmsad ja aktiivsed ühiskonnaliikmed, kelle najal Euroopa heaoluühiskond veel püsti seisabki.

Olukorda raskendab see, et Euroopa Keskkomitee, Euroopa Ülemnõukogu ja Euroopa Tervishoiuministeerium pole andnud juhiseid, kuidas edasi elada.

Universumikriisist loodavad kasu lõigata Venemaa luureteenistused.

«Universumit võib mitte olla, aga Kosmos on kindlalt olemas. Kosmose avastasid vene koerad Laika, Belka ja Strelka,» ütles Putin Sputniku ajakirjanikele. «Vene Kosmoses valitseb rahu, seal kasvavad sibulad ja mais, kostab balalaikamuusika, juuakse suhkruga teed ja mängitakse kabet. Kosmost juhib Moskva Patriarhaat ja sellega on kõik korras.»

Erilist tuge meeleheitel Euroopale pole pakkunud ka Valge Maja viimased avaldused.

«Need Šveitsi teadlased on ühed väga haiged mehed,» ütles olukorrast kuuldes president Trump. «Jätku jama, või nad kahetsevad seda!»

tõehetk

«Kui minu ema ütles neeger, siis ütlen ka mina neeger.»

Linnar Priimägi

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles