Disney kuulutas välja uue «Tähesõdade» triloogia

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tähesõjad: Jõud tärkab"
"Tähesõjad: Jõud tärkab" Foto: Internet

Kuuldavasti on Maad tabamas järjekordne laadung kosmoselaevu ja lasermõõkasid.

Disney peadirektor Bob Igler andis teada, et meediakompanii hakkab tootma uut portsu «Tähesõdade» maailmas toimuvaid filme ja telesarju. Tema sõnul pannakse uute filmidega tegelema režissöör Rian Johnson. «Mängu astuvad täiesti uued tegelased, kes seiklevad sellistes galaktika nurkades, mis on senini tähesõdadest täiesti puutumata,» ütles Igler Guardiani andmetel.

Johnson on lavastanud detsembris kinolinale jõudva filmi «Viimane jedi». «Meile kõigile kangesti meeldis Rianiga «Viimase jedi» tegemisel koos töötada. Temas on selline loov jõud (force) ja näha seda, mida ta «Viimase jediga» tegi, on üks minu karjääri tipphetki. Rian teeb selle lõuendiga, mis talle uute «Tähesõdade» jaoks anti, kindlasti imelisi asju,» kiitis Lucasfilmi president Kathleen Kennedy.

Päris näitlejatega «Tähesõdade» telesari peaks Disney voogedastusteenusesse jõudma 2019. aasta lõpus. Viimane selle frantsiisi telesari jooksis väikestel ekraanidel 2014. aastal ja see oli animeeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles