Norra kultusbänd A-ha esineb järgmisel suvel Eestis

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A-Ha esineb järgmisel suvel Tartus.
A-Ha esineb järgmisel suvel Tartus. Foto: promo

19. juulil esineb Tartu laululaval üks tuntumaid Skandinaavia ansambleid A-Ha. Üle viieteistkümne aasta taas Eestit väisavad muusikud esitavad kontserdil bändi loomingu paremikku – alates ansambli esimesest üleilmsest hitist «Take On Me» kuni hetkel viimase stuudioalbumi «Cast In Steel» paladeni.

A-ha tuli kokku 1982. aastal ning pika karjääri jooksul on muusikud välja andnud kümme stuudioalbumit, mis sisaldavad hulgaliselt hitte – sealhulgas leiab Norra trio hitivaramust selliseid palasid nagu «Take On Me», «Crying In The Rain», «The Sun Always Shines On TV», «Hunting High And Low», «Summer Moved On», «I've Been Losing You», «Cry Wolf», «The Living Daylights», «Scoundrel Days», «Velvet», «Minor Earth Major Sky», «Manhattan Skyline» ja palju-palju teisi.

Bändi koosseisu kuuluvad solist Morten Harket, kitarrist Pål Waaktaar-Savoy ja klahvpillimängija Magne Furuholmen. 19. juulil astuvad Tartu laululaval üles lisaks A-ha põhiliikmetele ka mitmed külalismuusikud, kes esinevad Norra menubändiga tuuri «Electric Summer 2018» käigus.

Piletid tulevad vabamüüki neljapäeval, 16. novembril kell 10. FBI Concert Club’i liikmed saavad pileteid osta juba alates kolmapäevast, 15. novembrist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles