Kinolinale jõuab muusikalegend Prince`i kontsertfilm

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince.
Prince. Foto: Forum Cinemas

Homme, 20. novembril jõuab muusikalegend Prince`i 1987. aasta suurejooneline kontsertfilm «Sign o’ the Times» digitaalselt taastatuna Eesti kinodesse, mis toob ekraanidele ameerika laulja ja laulukirjutaja kogu maailma lavasid vallutanud erakordse ande ning karisma.

1987. aastal lõi Prince albumi «Sign o’ the Times», ühe oma suurima meistriteose põhjal kontsertfilmi, mille režissööriks oli tema ise. «Sellest sündis 84 plahvatuslikku minutit puhast energiat, mis näitavad Prince`i karismat meelelahutajana, toeks täiesti uue bändi liikmed, kes hoiavad iga viimse kui hetke publikut oma peos,» kirjeldab filmi Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod ning lisab, et tegemist on ainulaadse võimalusega anda au Prince’i andele ja tema kuulajaskonnal tema mälestamiseks veelkord kokku tulla. 

Digitaalselt restaureeritud kontsertfilmi linastused toimuvad täna Coca-Cola Plazas kell 21.15, kino Ekraanis ja Viljandi kino Centrumis kell 19.00.

Prince (7.6.1958 – 21.4.2016) oli ameerika laulja, muusikakirjutaja, multi-instrumentalist ja produtsent, keda teatakse tema ekstravagantse välimuse ja karisma ning erakordse vokaalse võimekuse järgi. Prince on müünud enam kui 100 miljonit plaati, mis teeb temast ühe enim müüdud muusiku maailmas. Ta on välja andnud 39 albumit ja 104 singlit. 1987. aastal andis ta välja albumi «Sign o' the Times», mida peetakse tema parimaks teoseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles