Vaata filmi «Seltsimees laps» verivärsket treilerit

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Film «Seltsimees laps» (rež. Moonika Siimets) põhineb Leelo Tungla raamatutel «Seltsimees laps» ning «Samet ja saepuru».
Film «Seltsimees laps» (rež. Moonika Siimets) põhineb Leelo Tungla raamatutel «Seltsimees laps» ning «Samet ja saepuru». Foto: Kaader filmist

Sadakond päeva enne Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva kergitavad tegijad saladuseloori esimeselt sünnipäevafilmilt ehk EV100 filmiprogrammi avavalt «Seltsimees lapselt».  

Režissöör Moonika Siimetsa esimene täispikk mängufilm põhineb armastatud kirjaniku Leelo Tungla autobiograafilistel romaanidel «Seltsimees laps» ja «Samet ja saepuru». Paralleelselt filmiga valmib kirjanikul ka triloogia viimane osa.

Filmis mängivad Helena Maria Reisner, Tambet Tuisk, Eva Koldits, Juhan Ulfsak, Liina Vahtrik, Lembit Peterson, Maria Klenskaja jpt. Massistseenides osales ligi 1000 inimest üle Eesti. 

«Seltsimees laps» jõuab kinodesse alates 15 märtsist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles