Hugh Bonneville: me kõik oleme end võõrana tundnud

Kristi Pärn-Valdoja
, ajakirja Säde peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti lavakuulsused Hugh Bonneville ja Hugh Grant, kes kehastavad Paddingtoni seikluste teises osas vastavalt pereisa Henry Browni ja edevat näitlejat Phoenix Buchananit, kolm nädalat tagasi Londonis filmi esilinastusel koos nimikangelasega.
Briti lavakuulsused Hugh Bonneville ja Hugh Grant, kes kehastavad Paddingtoni seikluste teises osas vastavalt pereisa Henry Browni ja edevat näitlejat Phoenix Buchananit, kolm nädalat tagasi Londonis filmi esilinastusel koos nimikangelasega. Foto: Liisabet Valdoja

«Paddingtoni seiklused 2» (2017)

Koguperemängufilm

Lavastaja: Paul King

Osatäitjad: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Hugh Grant, Ben Whishaw jt

Kinodes alates 1. detsembrist

«Kui emad-isad tulid lastega «Paddingtoni seikluste» esimest osa vaatama, lootes, et saavad ise pimedas soojas ruumis vaikselt silma looja lasta, siis pidid nad pettuma, sest mingil hetkel avastasid ka täiskasvanud end laginal naermas ja väikesele karule kaasa elamas,» räägib näitleja Hugh Bonneville. «Täpselt sama juhtub ka teise osaga.»

Seriaalist «Downton Abbey» ja filmist «Notting Hill» tuntud näitlejal, kes mängib Paddingtoni filmides pereisa Henry Browni, on täiesti õigus. 1. detsembrist Eestis kinno jõudev «Paddingtoni seiklused 2» on kohati täiesti hüsteeriliselt naljakas ja samas võtab silma niiskeks ka. «Ütlen ausalt, et lõpptulemus ületas kõik mu ootused,» kinnitab Bonneville, kui temaga sügise hakul telefoni teel vestleme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles