PÖFF annab seitsmele noorele näitlejale tiivad

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maiken Schmidti suurroll on Krõõt valmivas filmis "Tõde ja õigus".
Maiken Schmidti suurroll on Krõõt valmivas filmis "Tõde ja õigus". Foto: Siim Vahur

Pimedate Ööde filmifestival ja Industry@Tallinn valisid välja seitse noort näitlejat, et aidata neil üles ehitada rahvusvahelist karjääri.

Eestlased Maiken Schmidt ja Hendrik Toompere juunior, lätlanna Elina Vaska, leedulanna Gelminė Glemžaitė, soomlanna Rosa Honkonen ning sakslased Louis Hofmann ja Lena Morris on esimesed seitse, kes Screen Stars Tallinn nime kandval uuel talendi-showcase'il osalevad.

«Siinses regioonis on hulgaliselt noori andekaid näitlejaid, kellel on potentsiaali jõuda ka rahvusvahelisele orbiidile – meie asi on selleks hoogu anda,» ütles PÖFFi juht Tiina Lokk.

28.–30. novembrini omandatakse läbilöögiks vajalikke oskusi meistriklassides ja tutvustatakse end rahvusvahelistele talendijahtijatele. Näpunäiteid jagavad Stephanie Holbrook, Debbie McWilliams ja Beatrice Kruger, kes on valinud osatäitjaid ka Hollywoodi kassamagnetitesse, nimekate Euroopa talendiagentuuride esindajad Molly Wansell, Georg Georgi ja Laura Munsterhjelm, aga ka Kanada filmidiiva Deborah Kara Unger ja USA režissöör Steven Bernstein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles