999 euro eest kontserdile? Pole paha!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guns N´Roses laseb end 999 euro eest vaid lava eest vaadata – ühispildist hingehinda maksnud fännidega pole nad huvitatud.
Guns N´Roses laseb end 999 euro eest vaid lava eest vaadata – ühispildist hingehinda maksnud fännidega pole nad huvitatud. Foto: SCANPIX

Siit-sealt on juba olnud kuulda rõõmuhõiskeid, et alanud aasta toob kontserdilavadele erakordsel hulgal kõrgtasemel artiste. Arter uuris, kas jutt vastab tõele, ning võrdles sellega, mida on naabritel – Soomest Poolani – vastu pakkuda. Loomulikult võrdlesime ka piletihindu.

Ilmselt tulekski alustada piletihindadest – ning sellest kõneldes ei saa kuidagi mööda minna paljude muusikasõprade aastakümnetepikkusest ihaldusobjektist, ansamblist Guns N’Roses, kes tänavu suvel Eestit ja Poolat külastab. Lisaks Eestis praegu müüdavale 69-eurosele nn tavapiletile on saadaval ka 999-eurone pääse «Welcome To The Jungle Ultimate Package», mis kujutab endast, kui me ei eksi, kindlasti üht kalleimat fännipaketti meie kontserdikorraldamise ajaloos.

Peab ikka tõesti olema suur 33-aastase ja kümme aastat tagasi viimase albumi üllitanud Guns N’Rosesi austaja, et nõustuda Eesti keskmise kuupalga või isegi, kui kuupalk väiksem, kahe kuu palga eest  tundide viisi fännitsoonis seisma. Peale seismise on kalli pileti omanikul võimalus kasutada seisukohtadega VIP-poodiumi ning soovi korral  pendeldada fännitsooni ja poodiumi vahel. Samuti avaneb tal võimalus kohtuda ansambli tehniliste töötajatega, mõistmaks, mida tähendab maailma suurima rokktootega tuuritamine, ning juua samas «tasuta» õlut ja veini. Veel saab laval teha grupipilti, kusjuures ansambliliikmed pildistamisel ei osale, ning suurepärast sündmust jääb alatiseks meenutama bändi kaelakaart ja -pael, VIP-kingitus ja VIP-pilet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles