Suri ansambli The Cranberries laulja Dolores O’Riordan

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolores O’Riordan
Dolores O’Riordan Foto: Guillaume Souvant/AFP/Scanpix

Ansambli The Cranberries laulja Dolores O’Riordan oli surres vaid 46-aastane.

Surmateadet on kinnitanud ka laulja esindaja. Tema sõnul suri O’Riordan Londonis, kus ta viibis seoses uue materjali salvestamisega. Surma põhjust ei ole avaldatud, kuid see on ootamatu ja lähedastele täielik šokk. 

Ansambli The Cranberries üks suurimaid hitte oli «Zombie». Lugu ilmus nende läbimurdealbumil «No Need to Argue» aastal 1994. Karjääri jooksul müüs The Cranberries üle 40 miljoni albumi. Ansambli 2017. aasta Euroopa kontserdid jäeti laulja terviseprobleemidele viidates ära. Laulja rääkis ka avalikult oma võitlusest depressiooniga ning bipolaarsest häirest.  

Viimasel ajal esines O’Riordan ka ansambliga D.A.R.K. 

Kaastunnet laulja surma puhul on avaldanud teiste seas Iirimaa president Michael D. Higgins, kelle sõnul on laulja lahkumine tohutu kaotus neile, kes peavad lugu iiri muusikast; ansambel Duran Duran, laulja Ronan Keating, saatejuht James Corden ja paljud teised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles