Millest rääkis Tommy Cash ajakirjaga Vogue?

Juhan Raud
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash Charli XCX muusikavideos.
Tommy Cash Charli XCX muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Legendaarne moeajakiri Vogue tegi intervjuu kultusliku eesti räppari Tommy Cashiga. Viimane teenis nende tähelepanu ära sellega, et tõi turule oma moekollektsiooni, milles ironiseerib laiemalt idaeuroopluse kui sellise üle.

Vogue'i intervjuus selgitas Cash ka oma stiili ja kunstiliste taotluste tagamaid. Tema moekollektsioon on, nagu tema muusikagi, täis iroonilisi viiteid nii nõukogude aja popkultuurile kui ka USA hiphopile. Teist on kasutatud selleks, et esimese üle nalja visata ning vastupidi.

Nii on näiteks üks Tommy Cashi hoodie kapuutside seeria üleni pühendatud Anne Veskile, keda Cash nimetas Vogue’i intervjuus «nõukogude printsessiks». Ühtlasi võib mässulise eesti räppari moekollektsioonis näha näiteks oranžide T-särkide seeriat, millele on kirjutatud «Life of Pavel», iroonilise viitena USA räpilegendi ja moekunstniku Kanye Westi albumile «Life of Pablo».

Loe Vogue'i usutlust Tommy Cashiga SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles