«Eesti loeb» kogus kokku inimeste lemmikud

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kuusk meenutab: Minu esimene lause oli «Vastaste pikanahaline mustakasvuline keskmängija murdis korvi alla»
Priit Kuusk meenutab: Minu esimene lause oli «Vastaste pikanahaline mustakasvuline keskmängija murdis korvi alla» Foto: Kalle Veesaar

ERRi kirjanduskampaania «Eesti loeb» on lõppenud ning praeguseks on ERRi portaalis terve hulk raamatusoovitusi igale maitsele.

Kampaania käigus said kõik huvilised laadida üles pildi endast koos lemmikraamatuga ning lisada sinna juurde põhjenduse, miks just see teos neile meeldib. Samuti sai kirja panna oma lemmiktsitaadid. Selle tulemusel on nüüd koos rikkalik valik kirjandusest, mis võiks huvi pakkuda kõikidele, nii suurtele kui ka väikestele.

««Eesti loeb» näitas, et Eestimaa loeb küll. Ja selle eest suur aitäh! Meile tuli palju väga omanäolisi pilte, ka koolide ja klasside kaupa. Häid vihjeid, mida vabariigi sünnipäeva-aastal lugeda, on nüüd hulganisti. Ma olen üsna kindel, et «Eesti loeb» mõte podiseb mõnusasti edasi,» ütleb projekti algataja Ester Urbala.

Kuigi kampaania on ERRi kodulehel praeguseks lõppenud, saab häid lugemissoovitusi jagada jätkuvalt sotsiaalmeedias, kasutades teemaviidet #eestiloeb.

Kõik pildid lugejatest ja nende lemmikraamatutest leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles