Kuula Ott Leplandi uut lugu

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: promo

Ott Leplandi uus lugu kannab nime «Aeg», selle muusika ja sõnade autor on Ott Leplandi ning produtsent Bert Prikenfeldi.

«Soovisin oma muusikasse tuua senisest pisut erinevat helikeelt ning Prikenfeldi tehtud tööd andsid selle mõtte teostamiseks vajaliku kindlustunde, olen tema tegemisi ammu jälginud ja neile kaasa elanud,» rääkis Lepland. «Lugu  räägib ühel kõige igavikulisemal teemal ning sündis koos voolava meloodiaga ühtse tervikuna.»

Prikenfeldi jaoks on popmuusika omamoodi väljakutse. «Arvestades minu muusikalist tausta, oli päris suur väljakutse kokku panna ja luua just sellist pop-ballaadi, vahepeal tundus, et radikaalsemaid biite on teinekord isegi veidi lihtsam kokku seada.»

Loole lisavad vokaalset ilu Ott Leplandi kvartetis kaasa löövad Elis Loik, Kristiina Renser ja Karl-Erik Tamme. «WAF koori taustaga kvartett, Maikeni juhendamisel, on kindlasti üks väga võimekas ja selgelt eristuv kooslus. Mul on hea meel, et saime Elise, Kristiina ja Karl-Eriku hääled sulandada minu värske loominguga,» võtab kogu loomingulise protsessi kokku Ott Lepland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles