Au-Oscari pälvinud Agnès Varda usub õnne ja juhustesse

Kristi Pärn-Valdoja
, ajakiri Säde
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnés Varda
Agnés Varda Foto: Liisabet Valdoja

«Ma ei väsi mitte kunagi inimestega suhtlemisest,» kinnitab legendaarne prantsuse filmilooja, tänavuse au-Oscari pälvinud Agnès Varda. «Iga inimene on huvitav ja ainulaadne ning suudab mulle omal moel midagi õpetada.»

«Ja see Oscari õhtu oli väga muljetavaldav, kas teate miks? Sest nad kõik tulid kohale! Vaatasin seda publikut ja mõtlesin, et näed, seal on Jennifer Lawrence ja ta on väärt umbes neli miljonit. Ja Steven Spielberg, kes on väärt, no ütleme 15 miljonit. Ja Tom Hanks…Ja vaatasin neid nagu praegu vaatan teid ja mõtlesin, et see on nagu rahapada siin. Ja siis olen mina, kes pole rahalises mõttes midagi väärt, sest ma pole kunagi kellelegi midagi sisse toonud,» tunnistas Agnès Vardga Kristi Pärn Valdojale. Mida legendaarne Prantsuse filmilooja arvab aust, tunnustusest, filmidest, ajast saab teada suurest intervjuust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles