Isabelle Huppert: naine ei tohi mehest vähem palka saada! (1)

Liisabet Valdoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isabelle Hupperti käe ümber on Eesti ehtekunstniku Kriss Eglite New Vintage by Kriss "Teen mis tahan" käevõru, mille intervjuu autor näitlejannale kinkis.
Isabelle Hupperti käe ümber on Eesti ehtekunstniku Kriss Eglite New Vintage by Kriss "Teen mis tahan" käevõru, mille intervjuu autor näitlejannale kinkis. Foto: Liisbet Valdoja

«Filme ei peaks tegema ainult selleks, et inimestel oleks neid mugav ja tore vaadata,» usub Prantsuse kino kroonimata kuninganna Isabelle Huppert. «Vahel on hea teha filme, mis raputaksid, sest selleks ju kinokunst tegelikult mõeldud ongi.»

Isabelle Huppert on kindlasti üks hõivatumaid ja armastatumaid Prantsuse näitlejaid. Möödunud aastal sai teda Eesti kinodes näha Paul Verhoeveni kiiksuga trilleris «Elle», sel kevadel Michael Haneke uusimas filmis, mis on irooniliselt pealkirjastatud kui «Õnnelik lõpp». Intervjuus Liisabet Valdojale räägib näitlejanna filmikunstist, režissööridest, palgast ja naiste õigustest. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles